ONDERSTAANDE WAS HET PROGRAMMA VAN VORIG JAAR:

         

Datum

Vrijdag 17 mei 2019 | 17e editie Nederlands Trainerscongres
4 UEFA-Licentiepunten

Adres

MAC³PARK-stadion PEC Zwolle
Stadionplein 20
8025 CP  Zwolle
De ontvangst en inschrijving vinden plaats in de lobby van het Hotel Lumen Zwolle

Ontvangst

De ontvangst en aanmelding vinden net als voorgaande jaren weer plaats in de lobby van het Hotel Lumen Zwolle. Nadat u zich als deelnemer heeft gemeld bij de balie van het CBV of De Voetbaltrainer, en gestemd hebt voor de beste amateurtrainer 2018/2019, kunt u doorlopen naar het Eventcenter IJsseldelta stadion. Hier kunt u vervolgens eerst zelf een kopje koffie of thee halen, dan zorgen wij ook voor iets lekkers bij de koffie of thee. Na deze goede start kunt u daarna het verdere programma van het Trainerscongres volgen.

Uitreiking certificaten

De uitreiking van de certificaten vindt plaats vanaf 16.15 uur, nadat het officiële programma is afgelopen.  De uitreiking hiervan zal zijn in het Eventcenter, waar de certificaten per district worden uitgedeeld. Abonnees van De Voetbaltrainer kunnen het certificaat bij de speciaal ingerichte tafel afhalen, naast de stand van De Voetbaltrainer. Dit wordt in het Eventcenter duidelijk aangegeven.

Route en parkeren

Het MAC³PARK stadion van PEC-Zwolle is via de afslag A28 Zwolle-Noord goed bereikbaar. Parkeren is gratis op het parkeerterrein naast en rondom het stadion.

Vragen/contact

Heeft u vragen over de 17e editie van het Nederlands Trainerscongres en/of de Rinus Michels Awards? Neem dan gerust contact op met één van onderstaande personen:

Daniëlle Tol, Coaches Betaald Voetbal | info@coachesbv.nl
Heleen Rodenhuis, De Voetbaltrainer | h.rodenhuis@eisma.nl