Datum

Vrijdag 11 mei 2018 | 16e editie Nederlands Trainerscongres
4 UEFA-Licentiepunten

Adres

Stadion van PEC Zwolle (MAC³PARK)
Stadionplein 20
8025 CP  Zwolle
De ontvangst en inschrijving vinden plaats in de lobby van het Hotel Lumen Zwolle

Ontvangst

De ontvangst en inschrijving vinden plaats in de lobby van het Hotel Lumen Zwolle. Na de inschrijving  worden alle deelnemers ontvangen in het Eventcenter IJsseldelta stadion. Hier heeft u de mogelijkheid om zelf een kopje koffie of thee te halen. Voor iets lekkers bij de koffie of thee wordt gezorgd.

Uitreiking certificaten

De uitreiking van de certificaten vindt plaats, na afloop van het officiele programma om 16.15 uur, in het Eventcenter van het MAC³PARK (Stadion PEC Zwolle). De certificaten worden uitgereikt per district. Abonnees van De Voetbaltrainer kunnen het certificaat bij de speciaal ingerichte tafel afhalen, naast de stand van De Voetbaltrainer. Dit wordt in het Eventcenter duidelijk aangegeven.

Route en parkeren

Het PEC Zwolle Stadion (MAC³PARK stadion) is via de A28 afslag Zwolle-Noord goed bereikbaar.

Parkeren is gratis op het parkeerterrein naast en rondom het stadion. Er kan zowel op het Landstede terrein als in de naaste omgeving geparkeerd worden. Zie onderstaande afbeelding voor de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parkeren Trainerscongres 11 mei 2018

Wanneer u van de snelweg (A28) afkomt adviseren we u voor de snelle doorstroming voor en na het evenement om ervoor te kiezen om bij de 1e verkeerslichten links af te slaan naar de Oude Meppelerweg. Daar neemt u bij de verkeerslichten de 1e afslag rechts. U rijdt nu op het Rechterland. U kunt hier de 1ste of 2e afslag rechts nemen voor de parkeerplaatsen aan het Hogeland of de Ossenkamp. Hier vindt u de parkeerplaatsen bij het zwembad De Vrolijkheid en Landstede (Volg blauw/oranje lijn).

Vervolgens kunt u het wandelpad volgen dat zich tussen het Hogeland en het PEC stadion bevindt. Dit wandelpad loopt langs de Sligro (zie: blauwe stippellijn).

Vragen/contact

Heeft u vragen over de 16e editie van het Nederlands Trainerscongres en/of de Rinus Michels Awards? Neem dan gerust contact op met één van onderstaande personen:

Petra Balster, Coaches Betaald Voetbal | info@coachesbv.nl
Heleen Rodenhuis, De Voetbaltrainer | h.rodenhuis@eisma.nl