Datum

Vrijdag 11 mei 2018
16e editie Nederlands Trainerscongres

Adres

Stadion van PEC Zwolle (IJsseldelta stadion)
De ontvangst en inschrijving vinden plaats in de lobby van Hotel Lumen
Stadionplein 20
8025 CP  Zwolle

Parkeren

Parkeren is gratis op het parkeerterrein naast het stadion. Tussen 08.30 – 10.30 kunt u parkeren en krijgt u van een medewerker een inrijkaart bij het passeren van de slagboom. Na afloop van het congres kunt u tussen 16.30 – 18.30 weer gratis uitrijden en zullen de slagbomen geopend zijn.

Ontvangst

Na de inschrijving worden alle deelnemers ontvangen in het Eventcenter IJsseldelta stadion. Hier heeft u de mogelijkheid om zelf een kopje koffie of thee te halen. Voor iets lekkers bij de koffie of thee wordt gezorgd

Uitreiking certificaten

De uitreiking van de certificaten vindt plaats, na afloop van het officiele programma om 16.30 uur, in het Eventcenter van het IJsseldelta stadion (PEC Zwolle). De certificaten worden uitgereikt per district. Abonnees van De Voetbaltrainer kunnen het certificaat bij de daarvoor ingerichte tafel afhalen. Dit alles wordt in het Eventcenter duidelijk aangegeven.

Vragen/contact

Heeft u vragen over de 15e editie van het Nederlands Trainerscongres en/of de Rinus Michels Awards? Neem dan gerust contact op met één van onderstaande personen:

Petra Balster, Coaches Betaald Voetbal | info@coachesbv.nl
Heleen Rodenhuis, De Voetbaltrainer | h.rodenhuis@eisma.nl